Mind-Walk®

Mind-Walk®

Mind-Walk® is ontspannen wandelen in combinatie met ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen waarbij invloeden uit yoga, mindfulness en meditatie aanwezig zijn. Ervaring met deze onderdelen is niet nodig, ieder doet mee op zijn eigen niveau.

Het is een veilige, effectieve manier om je fitheid en gezondheid te verbeteren en het verdiept of zet een persoonlijk groeiproces in gang.

In een groep van minimaal 4 personen gaan we een wandeling maken van ongeveer 3 km waarin verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen geïntegreerd zijn.

Heb je moeite met ontspannen, wil je beter in je vel zitten, tijd voor jezelf hebben of ontstressen en minder “in je hoofd” zitten, dan is Mind-Walk® is een heerlijke manier om dit te bereiken. Wandel jezelf naar meer balans en ontspanning.

Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van ongeveer 60 minuten. (minimaal 4 deelnemers). Elk les heeft een eigen thema zoals bijvoorbeeld loslaten, accepteren, balans en eventueel in afstemming met de groep kan een thema ingebracht worden waar mee gewerkt en gewandeld wordt.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten om niet te blijven waar je bent. Zet die stap en meld je aan!

Enkyos Massage&Welzijn gelina van den hoven klachtenpreventie hoogland

Openingstijden:

Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00

Andere tijden in overleg

Overige informatie: