Jade stenen geven deze Jade Hot- Cold Stone massage een extra dimensie! Deze massage is voor iedereen een aanrader: man, vrouw, zwanger of niet zwanger.

De Jade stenen worden zowel warm als koud gebruikt om zo na de massage een heerlijke diepe ontspanning te ervaren Tegelijkertijd geeft het een verkwikkend gevoel waardoor je je de rest van de dag energiek voelt.

Jade heeft invloed op lichamelijk, energetisch, geestelijk en spiritueel niveau.

Lichamelijk werkt Jade in op het in balans brengen van lichamelijke systemen. Het stimuleert de doorstroming in zowel het bloedvatenstelsel als het lymfestelsel waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden uit het lichaam. Je komt tot een diepe ontspanning.

Energetisch gezien komt er meer balans en evenwicht in rust en activiteit.

Geestelijke werking kun je ervaren doordat Jade zorgt voor harmonie, geruststelling en innerlijke vrede. Ook stimuleert Jade het bedenken van allerlei ideeën en ze daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Jade staat ook bekend als de droomsteen: hij zet aan tot dromen en de juiste interpretatie van de droominhoud. Het helpt tot de kern door te dringen en geeft inzicht in verborgen waarheden.

Jade Hot-Cold Stone massage kan in tegenstelling tot de hot-stone massage ook in de zomer gegeven worden omdat er korte afwisseling is met de koude stenen wat een bijzondere sensatie geeft en energiek werkt.

Let wel: in je zwangerschap wordt de temperatuur van de stenen dusdanig aangepast dat het daardoor verantwoord is om de Jade stenen te gebruiken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.