Cupping Massage kan zowel zeer ontspannend werken als klachtgericht zijn. Door de diepe uitwerking is het uitstekend geschikt bij oa hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn en andere gewrichtspijn, fibromyalgie, reumatische klachten, slapeloosheid en stress, ischias, vermoeide en pijnlijke spieren, littekenweefsel en bij buikklachten.

Er wordt een siliconen cup geplaatst op de huid waardoor er een goed te doseren vacuüm ontstaat. Vervolgend wordt deze cup samen met mijn handen over de huid bewogen waardoor het een dynamische massage is.

 

Je kan het zien als een omgekeerde massage: In plaats van druk op de huid en het onderliggende weefsel, wordt het omhoog getrokken in de cup waardoor er ruimte in het weefsel gecreëerd wordt. Het effect is veelzijdig: pijndemping, verbetering bloed- en lymfecirculatie, afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht, het maakt verklevingen los, heeft een positief effect op de huid en het versterkt het immuunsysteem waardoor het zelf-genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt en je meer fitheid ervaart.

BewarenBewaren

BewarenBewaren