Afslank massage (ook wel cellulite massage of contour-massage genoemd) is een figuur corrigerende massage.

Deze diepe intensieve massage helpt het lichaam bij vermindering van vocht- en vetophopingen en bij de reiniging van gifstoffen waardoor er niet zozeer gewicht vermindering is maar zeker een verlies in omvang ontstaat. Het is een ondersteuning bij het afvallen en bij een detox kuur waardoor je je energieker en fitter gaat voelen, bovendien wordt de huid mooier en het gaat de huidverslapping tegen. Ook helpt het bij verbetering van je figuur na een zwangerschap.

Het is geen tape-measure-1224958uitzondering om een gemiddeld omvangverlies te krijgen van rond de 10 cm waardoor je 1 a 2 kledingmaten kleiner kunt gaan dragen. Natuurlijk is het resultaat mede afhankelijk van je beweeg- en voedingspatroon.
Bij het ondergaan van deze massage merk je dat het een pittige massage is, niet te vergelijken met een ontspanningsmassage.

Het aangrijpingspunt is het bindweefsel en de massage richt zich op een verbetering van de doorbloeding zodat opgehoopte afvalstoffen en vocht in de vetcellen afgevoerd kunnen worden.
Je omvang vermindert op een natuurlijke manier, je zit lekkerder in je vel en je voelt je energieker en zekerder van jezelf. Wie wil dat niet?

Er zijn 3 zônes die behandeld kunnen worden. Eén zône per kuur vanwege de intensiteit van de massage en omdat het lichaam anders de hoeveelheid afvalstoffen niet kan verwerken.

1 Buikzône: buik, flanken en rug in combinatie met de billen.

2 Buikzône: buik, flanken en rug in combinatie met de bovenarmen.

3 Beenzône: benen en billen in combinatie met de bovenarmen.

(Wil je alleen je bovenarmen dan is daar een apart tarief voor)

De losse introductiebehandeling ( € 55,-) duurt 60-75 minuten en bestaat uit de intake om jouw verwachting en doel af te stemmen, een meting op 6 verschillende plaatsen en een massage zodat je kunt ervaren hoe deze massage werkt. De kuur duurt ongeveer 6 weken en omvat 10 massages, kost € 400,- en het is aan te raden eens in de 4 a 6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan (€42,50,-).

Elke massage wordt afgesloten met een pakking van de speciale contour-gel als extra stimulans voor de afvoer van de afvalstoffen. Tijdens de kuur is het belangrijk dagelijks ongeveer 2 liter water te drinken.

Geïnteresseerd….?  Bel of mail me en we maken op korte termijn een afspraak voor de introductiebehandeling.

BewarenBewaren

BewarenBewaren