In 2013 werd ik benaderd door Obtain Data Management uit Hoogland, om een proef massage te komen geven. Op het kantoor werkten 6 medewerkers, 4 vrouwen en 2 mannen.

Hoewel de eerste keer voor de medewerkers best gek was, ben ik na wat algemene uitleg gewoon begonnen. In eerste instantie alleen aan de vrouwelijke medewerkers. De mannen hadden zoiets van, geen polonaise aan mijn lijf en ik ben er gewoon veel te druk voor.

In eerste instantie zou ik voor 2 keer proefdraaien gaan en daarna zouden we evalueren. De 4 vrouwelijk medewerkers waren direct erg enthousiast. Ze wilden graag een vast vervolg, desnoods betaalden ze de massage helemaal zelf! Van de mannelijke collega’s was er 1 die het ok wel aandurfde, hij was die ene dag toch niet zo druk. Inmiddels maakt hij steevast altijd tijd als ik het bedrijf bezoek.

Vanuit de directie kreeg ik toestemming om elke maand op een ochtend langs te komen. Inmiddels toch enthousiast geworden, geeft de directeur zich inmiddels ook over.

Inmiddels is het bedrijf verhuist naar Almere. En de massages? Die zijn meeverhuist!

En zoals een van de medewerkers het verwoorde: “Steeds als ik weet dat jij komt, verheug ik me op de werkdag. Het kost me 30 minuten van mijn tijd, maar op de een of andere manier, krijg ik die dag gewoon meer af, dan ik gepland had! En… mijn chronische nekpijn is weg!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.