Thaise Lymph Massage is een activerende massage waarbij achtergebleven afvalstoffen in het intacte lymfe systeem afgevoerd worden. Zie het als een schoonmaakmassage voor het lichaam.

Het lymfestelsel heeft in tegenstelling tot het bloedvatenstelsel, geen centrale pomp (het hart) en heeft dus andere ondersteuning nodig om goed door te stromen. Daar is de Thaise Lymph Massage uitstekend geschikt voor.

Al vanaf jonge leeftijd bouwt het lichaam afvalstoffen op die in het lymfestelsel achter blijven. Hierdoor kunnen klachten ontstaan van zowel fysieke als mentale aard. Denk hierbij onder andere aan chronische vermoeidheid, infecties, verminderde weerstand, hoofdpijn, pijnlijke en vermoeide benen, cellulitis en menstruatiepijn.

Deze massage voor het hele lichaam duurt ruim een uur. Er wordt vooral gemasseerd met de onderarmen waarbij energiebanen gevolgd worden en drukpunten gebruikt worden. Het effect is stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie,  stroming van energie en ontspanning van het hele lichaam.

Volgens de traditionele Thaise geneeskunde blijft het lichaam gezond als het lichaam in balans is en de energie stroomt. Ritme, tempo en herhaling van de massagegrepen zorgen voor een maximaal effect in de doorstroming. Hierdoor kunnen klachten verminderen, je voelt je fitter en je weerstand neemt toe.

Deze massage is los te boeken maar voor optimaal resultaat is een kuur aan te raden van 5 massages.

Voor ondersteuning bij afvallen en vermindering van cellulitis, is  een kuur van 10 tot 15 massages ontwikkeld om het beste resultaat te bereiken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.