Mindfulness Massage, bewustzijn door aanraking en is een prachtige  ontspannende massage in combinatie met meditatie.

Door je bewust te zijn van wat je voelt bij deze massage, door je  gedachten rustig voorbij te laten gaan, deze niet af te keuren en er niet mee in gesprek te gaan, ontstaat er een weldadige rust. De link tussen het fysieke en mentale voelen, helpt je in het dagelijkse leven  anders om te gaan met datgene waar je tegenaan loopt.

Ontspanningsmassage bij hoofdpijn

Bij de Mindfulness Massage zijn er 5 thema’s waar tijdens de massage aandacht aan besteed kan worden:

Breath, Release, Acceptance, Awareness en Trust (adem, loslaten, acceptatie, bewustzijn en vertrouwen). De speciaal voor dat thema gecreëerde massage verdiept het bewustzijn rond dit thema en zo ontstaat er meer ruimte om te Zijn. Dit kan aangevuld worden met specifieke oefeningen om thuis verdere verdieping mogelijk te maken.

Mindfulness is bewezen effectief en brengt verlichting  bij onder andere stress, pijn, slapeloosheid en depressie. Je ervaart fysiek en mentaal meer ruimte waardoor het je welzijn vergroot. En dat is precies waar ENKYOS Massage & Welzijn voor staat!

Een Mindfulness Massage duurt ongeveer 90 minuten inclusief de intake waarin duidelijk wordt welk van de bovenstaande thema’s (of een combinatie daarvan) op dit moment jouw aandacht vraagt.

BewarenBewaren

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.