Massage tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een intensieve en vaak ook pittige periode in je leven. Zowel fysiek als mentaal zijn er de nodige veranderingen. Je herkent het waarschijnlijk wel. Naast de mooie kanten zijn er ook minder fijne: misselijk, moe, emotioneler reageren, rugpijn, hoofdpijn, slechter slapen, je gelukkig en tegelijkertijd ook onzeker voelen. En zo zijn er nog wel meer zwangerschapskwaaltjes op te noemen. Ook de combinatie van werk, huishouden en het onderhouden van sociale contacten, oftewel “alle ballen hoog houden” kost flink wat energie.

Wat is het dan fijn om eens helemaal tot rust te komen door een zwangerschapsmassage! Even weg uit de drukte en erna met vernieuwde energie weer verder gaan. Het ondersteunt je fysiek en mentaal bij alle veranderingen en ongemakken.

Op elk moment in je zwangerschap, mag je een zwangerschapsmassage ondergaan. Deze massage wordt aangepast aan je zwangerschapsduur en aan eventuele klachten en wensen.

Het belangrijkste doel van de massage is om lekker te ontspannen en te genieten van deze massage. Verder zul je ervaren dat het je nachtrust verbetert, klachten vermindert en je stressniveau verlaagt.

Desgewenst kan de massage ook bij jou thuis of zelfs in het ziekenhuis plaatsvinden.

Massage tijdens de zwangerschap:

Massages na de bevalling:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.