Stoelmassage is een massage die over de kleding heen gegeven wordt. Je zit ontspannen vooroverleunend in een speciale stoel zodat je hele lichaam goed ondersteund wordt. Deze efficiënte en effectieve massage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug duurt 20 minuten. Door de speciale handgrepen  ter afsluiting van de massage, ben je erna energiek en ontspannen tegelijk. Een bijzondere ervaring!

Stoelmassage in het bedrijf is al vele jaren bekend en wordt inmiddels steeds vaker als Arbo-voorziening toegepast. Maar ook particulier wint deze massage aan populariteit doordat het een korte en laagdrempelige massage is. Je hoeft niet uit de kleren, zit makkelijk op een stoel en erna kun je er weer lekker tegenaan!

Deze stoelmassage richt zich vooral op de preventie van stress en stress gerelateerde klachten. Het vermindert spierspanning, stimuleert de doorbloeding en versterkt het afweersysteem. En het is ook gewoon lekker! Bij stoelmassage op regelmatige basis onderhoud je je lichaam en geef je het de aandacht die het verdient.

En wat vind je van het idee je partner, je vriend of vriendin of iemand uit je familie een stoelmassage als cadeau te geven? Weer eens wat anders en de ontvanger zal je dankbaar zijn voor dit originele ontspannende geschenk.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren