De AromaTouch®Massage is een milde, zeer ontspannende en rustgevende massage waarbij acht verschillende essentiële oliën gebruikt worden op rug, nek, hoofd en voeten.

De oliën worden snel door de huid opgenomen en de geur van de olie verstrekt het effect.

 

Elke olie heeft een specifieke werking. Hierdoor wordt het zenuwstelsel ondersteunt bij het in balans brengen van het lichaam. Dit wordt in 4 stappen bereikt:

  1. Rustgevend (stress vermindering)
  2. Beschermend (versterking van het immuunsysteem)
  3. Reinigend (vermindering van ontstekingen in het lichaam)
  4. Vitaliserend (betere werking van lichaamssystemen)

 

De AromaTouch®Massage bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en ondersteunt het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

 

Ik maak gebruik van de Certified Pure Therapeutic Grade essentiële oliën van het merk dōTERRA. Deze zijn 100% puur natuurlijk. Met grote zorg worden de aromatische deeltjes gedistilleerd uit planten, bloemen, wortels, bast en fruit. Hierdoor is het veilig, zuiver en effectief. Essentiële oliën hebben krachtige reinigende eigenschappen en zijn ook van nature antibacterieel, antiviraal, schimmel- en parasiet dodend. Vanwege hun unieke structuur gaan ze direct door de huid zodat het lichaam direct van de heilzame werking van essentiële olie kan profiteren.

 

Met de AromaTouch®Massage kom je lichamelijk en geestelijk meer in balans.