Iedereen ervaart regelmatig wel lichamelijk klachten: hoofdpijn, stressgerelateerde klachten, maar ook chronische klachten als Fibromyalgie. Enkyos Massage & Welzijn heeft een aantal typen massages die helpen deze klachten te verminderen.

Massage bij hoofdpijn

Chronische hoofdpijn is erg vervelend. Vaak is de oorzaak moeilijk te achterhalen. Onze massage bij hoofdpijn verlicht de klachten.  <lees verder>


Massage bij Fibromyalgie

 


Spatadermassage

Spataderen kunnen diverse klachten veroorzaken zoals vermoeide en/of pijnlijke benen, kramp, dikke enkels of rusteloze benen. Door een speciale daarvoor ontwikkelde massage, kun je je klachten verminderen en verdere uitbreiding tegengaan.  <lees verder>


Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage richt zich vooral op de preventie van stress en stress gerelateerde klachten. Het vermindert spierspanning, stimuleert de doorbloeding en versterkt het afweersysteem. En het is ook gewoon lekker! Bij stoelmassage op regelmatige basis onderhoud je je lichaam en geef je het de aandacht die het verdient. <lees verder>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.